2. Kuwait Sağlık Konferansı ve Fuarı 11-13 Nisan 2011

11-13 Nisan 2011 tarihleri arasında, Kuwait International Fair Ground Hall – Mishref, Kuwait City de gerçekleşen, 2. Kuwait Sağlık Konferansi ve Fuarı Kuwaitten ve çeşitli ülkelerden ziyaretçilerin ve katılımcıların dikkatini çekmiştir.  Kuwait Sağlık Bakanlığı’nın da katıldığı  kongreye, yaklaşık olarak  45 firma ve 15 hastane/klinik katılmıştır.  DataSel, Sağlık Bilgi Sistemleri alanında,  katılan şirketler arasında en köklü ve büyük olması sebebiyle fazlasıyla dikkat ve ilgi çekmiştir.

Kongreye, High Slant Contracting Group ile beraber katılan DataSel, sağlık sektöründe hızlı adımlar atan Kuwait Sağlık Bakanlığından ve diğer katılımcılardan, verdiği ulusal çapıda çözümler ve “know-how" sayesinde büyük ilgi toplamıştır.

Kuwait Sağlık Bakanlığı ve dünya çapında tanınmış hastanelerden konuşma yapan temsilciler arasında, DataSel Genel Müdürü Andonis Filippidis, “Ulusal e-sağlık stratejileri ve Türkiye ve Filistin Sağlık Sistemleri” başlığı altında yaptığı konuşmada, yetkili kişileri ve bütün katılımcılar etkilemekle beraber, yüksek çapta takdir görmüştür.

  • ZOOM
  • ZOOM
  • ZOOM


DataSel Bilgi Sistemleri A.Ş.
Hakkımızda | Gizlilik Bildirimi | İletişim

Datasel Bilgi Sistemleri A.Ş. bir YUKSEL_HOLDING_LOGO_23H Holding Kuruluşudur.